Νέα - Δελτία τύπου - Εκδηλώσεις

Ενημερωθείτε για τα τελευταία μας νέα και τις εκδηλώσεις μας

7feb2018

Συναυλία της Καρδιάς
Ο Σύλλογος « Enfants de Salonique A.B. »  στη Γενεύη οργάνωσε την 5η  φιλανθρωπική «Συναυλία της Καρδιάς» στη Γενεύη στις 27 Ιανουαρίου 2018, για την υποστήριξη της δράσης του Συλλόγου Εθελοντών Υποστήριξης  Ανηλίκων & Νέων «Εντός-Εκτός», στη Θεσσαλονίκη.
 Το κοινό ενθουσιάστηκε με την επιλογή των μουσικών έργων του προγράμματος.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας παίχθηκαν έργα του Μ.Χατζιδάκη και του Chopin ερμηνευμένα από τον πιανίστα κ.Θοδωρή Τζοβανάκη.
Στο δεύτερο μέρος παίχθηκαν έργα μουσικής δωματίου για τρίο βιολιού, φλάουτου και πιάνου των συνθετών Claude Debussy,Jacques Ibert και Franz Doppler με την κα Ιωάννα Αθανασάκη στο φλάουτο, την κα Ελένη Παπαδοπούλου στο βιολί και τον κο Θοδωρή Τζοβανάκη στο πιάνο.
Ο Σύλλογος « Enfants de Salonique A.B. »  στη Γενεύη ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους μουσικούς που ταξίδεψαν από την Ελλάδα για να παίξουν αφιλοκερδώς στη Συναυλία της Καρδιάς 2018 στη Γενεύη, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου «ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ».

Μιρέιγ Ντορέ
Πρόεδρος του Συλλόγου"Enfants de Salonique A.B." στη Γενεύη.

Συναυλία της Καρδιάς - Τζοβανάκης Θοδωρής, Πιανίστας Συναυλία της Καρδιάς - Ελένη Παπαδοπούλου, Βιολονίστα Συναυλία της Καρδιάς - Αθανασάκη Ιωάννα, Φλαουτίστα Συναυλία της Καρδιάς - Ο Θοδωρής Τζοβανάκης με την Christiane Doret, Πιανίστα και μέλος του Δ.Σ. του ΣυλλόγουEnfants de Salonique AB στη Γενέυη Συναυλία της Καρδιάς - Το εκπληκτικό τρίο!!! Συναυλία της Καρδιάς - Σας ευχαριστούμε όλους!!!

Language options

Επιλογές